Overzicht met albumreleases van december

Overzicht met albumreleases van december

De laatste maand van 2016 is inmiddels aangebroken! We kunnen terugkijken op een op muzikaal gebied fijn jaar, met nieuwe platen van bands als Alter Bridge, Avenged Sevenfold, Blink-182, Green Day, Metallica, Pierce the Veil, The Pretty Reckless en zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan. Deze maand komen daar nog enkele platen bij, maar het lijkt erop dat we het meeste al wel langs hebben zien komen. Op naar 2017 dus!

Maandelijks zet DutchScene een overzicht van de vetste albums die nog moeten verschijnen op een rijtje. Bekijk hieronder wat je deze maand kunt verwachten.

02/12 Avenged Sevenfold – The Best Of 2005-2013

Op 2 december verschijnt het Best Of album van Avenged Sevenfold. Deze plaat wordt uitgebracht door Warner Bros. Records, het oude platenlabel van de band. Dit jaar deden zich verschillende problemen voor omtrent het contract tussen het platenlabel en de band. Avenged Sevenfold kwam eind oktober, als verrassing voor veel fans, via Capitol Records met een nieuw album op de proppen, genaamd The Stage.

09/12 Babymetal – Live At Wembley

Begin dit jaar kwam het tweede studioalbum van het Japanse Babymetal uit, genaamd Metal Resistance. Nu komt daar in december nog een live CD/DVD bovenop, die eerder dit jaar in de Wembley Arena is opgenomen. Babymetal staat garant voor een unieke mix tussen japanse pop en keiharde metal. Benieuwd? Check dan even de trailer hierboven!

Overige releases:
02/12 Trivium – Ember To Inferno: Ab Initio
02/12 The Rolling Stones – Blue & Lonesome
02/12 The Last Shadow Puppets – The Dream Synopsis EP
02/12 Pete Doherty – Hamburg Demonstrations
09/12 Circle Of Dust – Machines Of Our Disgrace

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding