Yellowcard in Melkweg, Amsterdam op 7 december 2016

7 december 2016 €20

Informatie over Yellowcard in Amsterdam

Het titelloze album van Yellowcard zal de laatste plaat van de heren zijn. In een uitgebreid statement hebben Ryan Mendez, Ryan Key, Sean Mackin en Josh Portman aangekondigd dat ze binnenkort de handdoek in de ring zullen gooien.

In het bericht op Yellowcardrock.com is te lezen dat de band het de juiste tijd acht om een punt achter de band te zetten. De gedachten en discussies omtrent de breuk waren er al voor de opnames van de nieuwe plaat: “In the end we realized that this was the right time to step away and preserve the legacy and integrity of the band.” 

De afscheidstour van de band vindt later dit jaar plaats. Op 7 december spelen de heren in de Oude Zaal van de Melkweg, Amsterdam. Tickets kosten €20,- excl. lidmaatschap en servicekosten. Kaarten zijn verkrijgbaar via Ticketmaster.

Update: Het concert is verplaatst naar de grote zaal The Max. De nieuwe verzameling tickets is direct beschikbaar gesteld. Eerder aangeschafte tickets blijven uiteraard gewoon geldig en de prijs blijft hetzelfde.

Yellowcard Melkweg tickets

Yellowcard Melkweg tickets zijn verkrijgbaar voor €20 per stuk. Zorg er voor dat je je concertkaarten altijd via een officiele aanbieder koopt en voorkom zo teleurstelling aan de deur van de concertzaal. DutchScene linkt alleen naar officiele verkoopkanalen. Op zoek naar kaarten voor het concert van Yellowcard in Melkweg? Klik dan op de button hieronder.

Yellowcard Tickets

Melkweg

Lijnbaansgracht 234a, Amsterdam

Line-up

Yellowcard
Amazon Prime Trial
Koop officiële tickets
Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding