Tom Odell in TivoliVredenburg, Utrecht op 4 december 2016

4 december 2016 €27.50

Informatie over Tom Odell in Utrecht

Tom Odell zou op 17 november een optreden in de Ronda van het Utrechtse TivoliVredenburg spelen, maar dat gaat niet meer door. In plaats daarvan komt de Britse singer-songwriter op 1 december opnieuw naar Nederland.

Alle kaarten voor het uitverkochte concert op 17 november blijven geldig. De extra show die Tom op 16 november zal spelen gaat gewoon door.

Tom Odell brak in 2013 door met zijn debuut album Long Way Down en diens hit “Another Love”. Nu is de jonge Brit terug met zijn tweede plaat: Wrong Crowd. Om de plaat te promoten staat de singer-songwriter op 16 november en 1 december in TivoliVredenburg, Utrecht. Beide concerten zijn uitverkocht.

Update: Het concert van 16 november is verplaatst naar 4 december. Alle tickets blijven geldig.

Tom Odell TivoliVredenburg tickets

Tom Odell TivoliVredenburg tickets zijn verkrijgbaar voor €27.50 per stuk. Zorg er voor dat je je concertkaarten altijd via een officiele aanbieder koopt en voorkom zo teleurstelling aan de deur van de concertzaal. DutchScene linkt alleen naar officiele verkoopkanalen. Op zoek naar kaarten voor het concert van Tom Odell in TivoliVredenburg? Klik dan op de button hieronder.

Tom Odell Tickets

TivoliVredenburg

Vredenburgkade 11, Utrecht

Line-up

Tom Odell
Amazon Prime Trial
Uitverkocht
Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding