The Press And The President in Hedon, Zwolle op 6 januari 2017

6 januari 2017 €0,00

Informatie over The Press And The President in Zwolle

The Press And The President heeft er na vier jaar besloten mee te stoppen.  De band laat in een statement weten dat Alwin zijn prioriteit naar muziekproductie wil verleggen en het ondenkbaar is verder te gaan zonder hem.

“We snappen heel goed dat de timing absurd lijkt zo snel na een te gekke tour. Maar omdat we nog één keer willen knallen met jullie maakte Hedon nog een plekje vrij in de kleine zaal. En die datum is al bijna! 6 januari hopen we samen met jullie dit te gekke hoofdstuk in onze levens af te sluiten.”

“We balen, maar zijn tegelijk heel trots op wat we bereikt hebben, de vrienden die we hebben gemaakt, de fans die we hebben gesproken, en de toffe mensen waarmee we samen hebben mogen werken.”

De line-up is compleet met hun vrienden in The Overslept en Alive Again. Het belooft dus een lekker avondje pop-punk en bovenal een waardig afscheid te worden.

The Press And The President Hedon tickets

The Press And The President Hedon tickets zijn verkrijgbaar voor €0,00 per stuk. Zorg er voor dat je je concertkaarten altijd via een officiele aanbieder koopt en voorkom zo teleurstelling aan de deur van de concertzaal. DutchScene linkt alleen naar officiele verkoopkanalen. Op zoek naar kaarten voor het concert van The Press And The President in Hedon? Klik dan op de button hieronder.

The Press And The President Tickets

Hedon

Burgemeester Drijbersingel 7, 8021 DA Zwolle
Amazon Prime Trial
Koop officiële tickets
Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding