Sleeping With Sirens in Melkweg, Amsterdam op 1 juni 2017

1 juni 2017 €30

Informatie over Sleeping With Sirens in Amsterdam

Tot 2012 was The Powerfest een jaarlijks terugkerend evenement in de Melkweg in Amsterdam, maar de achtste editie van dit post-hardcore en metal festijn liet even op zicht wachten. Vandaag is dan eindelijk de langverwachte terugkeer van het festival aangekondigd!

Op The Powerfest 2017 heeft de organisatie wederom een dikke line-up weten te regelen. Headliners Pierce The Veil en Sleeping With Sirens zullen op donderdag 1 juni in Amsterdam optreden. Verspreid over de OZ en de MAX zullen die dag nog tal van andere artiesten de revue passeren.

Tickets zijn vanaf 16 december in de voorverkoop en gaan voor €30,- excl. lidmaatschap over de digitale toonbank van Ticketmaster.

Sleeping With Sirens Melkweg tickets

Sleeping With Sirens Melkweg tickets zijn verkrijgbaar voor €30 per stuk. Zorg er voor dat je je concertkaarten altijd via een officiele aanbieder koopt en voorkom zo teleurstelling aan de deur van de concertzaal. DutchScene linkt alleen naar officiele verkoopkanalen. Op zoek naar kaarten voor het concert van Sleeping With Sirens in Melkweg? Klik dan op de button hieronder.

Sleeping With Sirens Tickets

Melkweg

Lijnbaansgracht 234a, Amsterdam
Amazon Prime Trial
Koop officiële tickets
Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding