Red Hot Chili Peppers in Ziggo Dome, Amsterdam op 9 november 2016

9 november 2016 €59

Informatie over Red Hot Chili Peppers in Amsterdam

Kaarten voor de Red Hot Chili Peppers op 8 november in de Ziggo Dome waren uiteraard binnen een mum van tijd uitverkocht, dus komen de heren op 9 november met een extra show. De voorverkoop voor dit concert is direct van start gegaan.

Tickets zijn voor minimaal €64,90 (incl. servicekosten) beschikbaar via Ticketmaster. Het voorprogramma wordt verzorgd door de weird-pop band Deerhoof.

De tour staat in het verlengde van het elfde Peppers album The Getaway. De tweede plaat met gitarist Josh Klinghoffer en opvolger van I’m With You uit 2011, verscheen op 17 juni 2016. Een week voor de release sloten Antony Kiedis, Chad Smith, Flea en Josh het hoofdpodium op PinkPop af.

Red Hot Chili Peppers Ziggo Dome tickets

Red Hot Chili Peppers Ziggo Dome tickets zijn verkrijgbaar voor €59 per stuk. Zorg er voor dat je je concertkaarten altijd via een officiele aanbieder koopt en voorkom zo teleurstelling aan de deur van de concertzaal. DutchScene linkt alleen naar officiele verkoopkanalen. Op zoek naar kaarten voor het concert van Red Hot Chili Peppers in Ziggo Dome? Klik dan op de button hieronder.

Red Hot Chili Peppers Tickets

Ziggo Dome

De Passage 100, Amsterdam
Amazon Prime Trial
Uitverkocht
Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding