Metallica in Ziggo Dome, Amsterdam op 4 september 2017

4 september 2017 €50

Informatie over Metallica in Amsterdam

Tijd om die metalhorns in de lucht te houden, want Metallica komt in september naar Nederland voor maar liefst twee shows. De thrash-metal grootheden zullen ter support van hun nieuwste album Hardwired… To Self-Destruct op 4 en 6 september proberen twee keer de Ziggo Dome te vullen. Ook het voorprogramma is al bekend, dit zal namelijk verzorgd worden door de Noorse band Kvelertak.

Voor een kaartje zul je toch eventjes in de buidel moeten tasten. Deze gaan namelijk vanaf €50,- over de toonbank. De voorverkoop voor deze shows zal volgende week vrijdag 24 maart vanaf 10 uur van start gaan. Check voor meer info de site van organisator Mojo.

Metallica bracht afgelopen november voor het eerst in acht jaar een nieuw album uit. Beluister hieronder de lead-single “Hardwired”.

Metallica Ziggo Dome tickets

Metallica Ziggo Dome tickets zijn verkrijgbaar voor €50 per stuk. Zorg er voor dat je je concertkaarten altijd via een officiele aanbieder koopt en voorkom zo teleurstelling aan de deur van de concertzaal. DutchScene linkt alleen naar officiele verkoopkanalen. Op zoek naar kaarten voor het concert van Metallica in Ziggo Dome? Klik dan op de button hieronder.

Metallica Tickets

Ziggo Dome

De Passage 100, Amsterdam
Amazon Prime Trial
Koop officiële tickets
Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding