John Coffey in Paradiso, Amsterdam op 30 september 2016

30 september 2016 €18

Informatie over John Coffey in Amsterdam

De Utrechtse hardcore-punk band John Coffey heeft aangekondigd er voor een onbepaalde tijd mee te stoppen. Het gaat niet om een definitieve breuk, maar ze zullen in ieder geval voor de komende jaren geen muziek meer maken. De band houdt in september nog een afscheidstournee door Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en als allerlaatste nog Nederland.

Deze tour brengt het vijftal op 30 september naar de grote zaal van Amsterdams poptempel Paradiso. Kaarten gaan vanaf 21 mei voor €18 (excl. servicekosten en lidmaatschap) over de digitale toonbank via Ticketmaster. Het is ook mogelijk om voor €32,- een combiticket te kopen voor deze show en die in The Max van de Melkweg op 29 september.

“So come and party with us one last time.”

John Coffey Paradiso tickets

John Coffey Paradiso tickets zijn verkrijgbaar voor €18 per stuk. Zorg er voor dat je je concertkaarten altijd via een officiele aanbieder koopt en voorkom zo teleurstelling aan de deur van de concertzaal. DutchScene linkt alleen naar officiele verkoopkanalen. Op zoek naar kaarten voor het concert van John Coffey in Paradiso? Klik dan op de button hieronder.

John Coffey Tickets

Paradiso

Weteringschans 6-8, Amsterdam
Amazon Prime Trial
Uitverkocht
Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding