John Coffey in Melkweg, Amsterdam op 29 september 2016

29 september 2016 €18

Informatie over John Coffey in Amsterdam

De Utrechtse hardcore-punk band John Coffey heeft aangekondigd er voor een onbepaalde tijd mee te stoppen. Het gaat niet om een definitieve breuk, maar ze zullen in ieder geval voor de komende jaren geen muziek meer maken. De band houdt in september nog een afscheidstournee door Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en als allerlaatste nog Nederland.

Deze tour brengt het vijftal op 29 september naar The Max in de Melkweg, Amsterdam. Kaarten gaan vanaf 21 mei voor €18 (excl. servicekosten en lidmaatschap) over de digitale toonbank via Ticketmaster. Het is ook mogelijk om voor €32,- een combiticket te kopen voor deze show en die in de grote zaal van Paradiso op 30 september.

“So come and party with us one last time.”

John Coffey Melkweg tickets

John Coffey Melkweg tickets zijn verkrijgbaar voor €18 per stuk. Zorg er voor dat je je concertkaarten altijd via een officiele aanbieder koopt en voorkom zo teleurstelling aan de deur van de concertzaal. DutchScene linkt alleen naar officiele verkoopkanalen. Op zoek naar kaarten voor het concert van John Coffey in Melkweg? Klik dan op de button hieronder.

John Coffey Tickets

Melkweg

Lijnbaansgracht 234a, Amsterdam
Amazon Prime Trial
Koop officiële tickets
Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding