HIM in Paradiso, Amsterdam op 11 december 2017

11 december 2017 €32,50

Informatie over HIM in Amsterdam

De Finse goth rockers van HIM maken er een einde aan. Het uiterst succesvolle vijftal heeft via een post op Facebook aangekondigd dat ze nog een laatste keer Europa rond zullen touren en vanaf het einde definitief te zullen stoppen.

Frontman Ville Valo vertelt:

“After quarter of a century of Love and Metal intertwined we sincerely feel HIM has run its unnatural course and adieus must be said in order to make way for sights, scents and sounds yet unexplored. We completed the pattern, solved the puzzle and turned the key. Thank you.” 

De band bracht in de afgelopen 26 jaren acht studio-albums uit, waaronder de album Love Metal en Dark Light, die ook in Nederland vrij succesvol waren.

De allerlaatste show die de Finnen in Nederland zullen spelen vindt plaats op 11 december in het Amsterdamse Paradiso. Kaarten voor de show zijn volledig uitverkocht.

HIM Paradiso tickets

HIM Paradiso tickets zijn verkrijgbaar voor €32,50 per stuk. Zorg er voor dat je je concertkaarten altijd via een officiele aanbieder koopt en voorkom zo teleurstelling aan de deur van de concertzaal. DutchScene linkt alleen naar officiele verkoopkanalen. Op zoek naar kaarten voor het concert van HIM in Paradiso? Klik dan op de button hieronder.

HIM Tickets

Paradiso

Weteringschans 6-8, Amsterdam

Line-up

HIM
Amazon Prime Trial
Uitverkocht
Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding