Enter Shikari in TivoliVredenburg, Utrecht op 12 mei 2017

12 mei 2017 €19

Informatie over Enter Shikari in Utrecht

Tien jaar geleden brachten de Britten van Enter Shikari het debuutalbum Take To The Skies uit, met tracks die tot op de dag van vandaag de band definiëren, zoals bijvoorbeeld “Mothership”. Om het jubileum van dit album te vieren had de band voorheen al aangekondigd het volledig te zullen spelen tijdens het Slam Dunk-festival in het Verenigd Koninkrijk, maar nu heeft de band ook een korte Europese tour aangekondigd.

Hier in Nederland kunnen we de band op vrijdag 12 mei verwachten. Dan spelen de heren in de Ronda van TivoliVredenburg in Utrecht. Tickets voor deze show bedragen €19,- en zijn al verkrijgbaar via de site van Tivoli.

Enter Shikari TivoliVredenburg tickets

Enter Shikari TivoliVredenburg tickets zijn verkrijgbaar voor €19 per stuk. Zorg er voor dat je je concertkaarten altijd via een officiele aanbieder koopt en voorkom zo teleurstelling aan de deur van de concertzaal. DutchScene linkt alleen naar officiele verkoopkanalen. Op zoek naar kaarten voor het concert van Enter Shikari in TivoliVredenburg? Klik dan op de button hieronder.

Enter Shikari Tickets

TivoliVredenburg

Vredenburgkade 11, Utrecht

Line-up

Enter Shikari
Amazon Prime Trial
Koop officiële tickets
Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding