Cloud Nothings in Paradiso, Amsterdam op 11 maart 2017

11 maart 2017 €15

Informatie over Cloud Nothings in Amsterdam

Er is een opvolger voor Cloud NothingsHere and Nowhere Else uit 2014 aangekondigd. De band komt in januari 2017 met een nieuwe plaat en bijbehorende tour.

Het vierde album van de band draagt de titel Life Without Sound en verschijnt op 27 januari via Carpark/ Wichita. Frontman Dylan Baldi legt uit dat de album titel voort komt uit het idee dat er iets kan ontbreken in iemands leven, zonder dat deze persoon het door heeft:

“Generally, it seems like my work has been about finding my place in the world. But there was a point in which I realized that you can be missing something important in your life, a part you didn’t realize you were missing until it’s there—hence the title. This record is like my version of new age music. It’s supposed to be inspiring.”

Om Life Without Sound te promoten staan de Amerikanen op zaterdag 11 maart in Paradiso, Amsterdam, als onderdeel van het Indiestad festival. Kaarten kosten €15,- (excl. lidmaatschap) en zijn verkrijgbaar via Ticketmaster. Indiestadpas houders kunnen gratis naar binnen.

 

Cloud Nothings Paradiso tickets

Cloud Nothings Paradiso tickets zijn verkrijgbaar voor €15 per stuk. Zorg er voor dat je je concertkaarten altijd via een officiele aanbieder koopt en voorkom zo teleurstelling aan de deur van de concertzaal. DutchScene linkt alleen naar officiele verkoopkanalen. Op zoek naar kaarten voor het concert van Cloud Nothings in Paradiso? Klik dan op de button hieronder.

Cloud Nothings Tickets

Paradiso

Weteringschans 6-8, Amsterdam

Line-up

Cloud Nothings
Amazon Prime Trial
Koop officiële tickets
Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding