Cloud Nothings in Botanique, op 12 maart 2017

12 maart 2017 €15

Informatie over Cloud Nothings in

Er is een opvolger voor Cloud NothingsHere and Nowhere Else uit 2014 aangekondigd. De band komt in januari 2017 met een nieuwe plaat en bijbehorende tour.

Het vierde album van de band draagt de titel Life Without Sound en verschijnt op 27 januari via Carpark/ Wichita. Frontman Dylan Baldi legt uit dat de album titel voort komt uit het idee dat er iets kan ontbreken in iemands leven, zonder dat deze persoon het door heeft:

“Generally, it seems like my work has been about finding my place in the world. But there was a point in which I realized that you can be missing something important in your life, a part you didn’t realize you were missing until it’s there—hence the title. This record is like my version of new age music. It’s supposed to be inspiring.”

Naast het album is er ook een tour aangekondigd. Om Life Without Sound te promoten staan de Amerikanen op zondag 12 maart het Brusselse Botanique.  Tickets gaan voor €15,- via Ticketmatic. Eigenaren van een Bota’Carte krijgen €3,- korting.

 

 

Cloud Nothings Botanique tickets

Cloud Nothings Botanique tickets zijn verkrijgbaar voor €15 per stuk. Zorg er voor dat je je concertkaarten altijd via een officiele aanbieder koopt en voorkom zo teleurstelling aan de deur van de concertzaal. DutchScene linkt alleen naar officiele verkoopkanalen. Op zoek naar kaarten voor het concert van Cloud Nothings in Botanique? Klik dan op de button hieronder.

Cloud Nothings Tickets
Geen zaal informatie bekend

Line-up

Cloud Nothings
Amazon Prime Trial
Koop officiële tickets
Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding