Billy Talent in Melkweg, Amsterdam op 30 oktober 2016

30 oktober 2016 €25

Informatie over Billy Talent in Amsterdam

Eerder werden de details rondom Billy Talents nieuwe album Afraid of Heights bekend gemaakt. Daar komt nu een Europese tour bovenop!

De band staat op zondag 30 oktober in The Max van de Melkweg, Amsterdam. Tickets voor de show in Amsterdam gaan voor €25,- exclusief servicekosten en lidmaatschap. De kaartverkoop begint volgende 20 mei via Ticketmaster.

Leuk detail: Voor alle concerten van deze tour is Billy Talent de samenwerking aangegaan met het Plus 1 initiatief. Dit houdt in dat op verzoek van de band van alle verkochte tickets €1,- gedoneerd zal worden aan Warchild en F.U.M.S.

De tijd zal ons leren of het Billy Talents eigen drummer Aaron Solowoniuk, of Alexisonfire drummer Jordan Hastigs tijdens dit optreden mee zal spelen. Solowoniuk leidt namelijk aan MS waardoor hij ook bij het opnemen van het vijfde album van de band beperkt werd.

Billy Talent Melkweg tickets

Billy Talent Melkweg tickets zijn verkrijgbaar voor €25 per stuk. Zorg er voor dat je je concertkaarten altijd via een officiele aanbieder koopt en voorkom zo teleurstelling aan de deur van de concertzaal. DutchScene linkt alleen naar officiele verkoopkanalen. Op zoek naar kaarten voor het concert van Billy Talent in Melkweg? Klik dan op de button hieronder.

Billy Talent Tickets

Melkweg

Lijnbaansgracht 234a, Amsterdam
Amazon Prime Trial
Koop officiële tickets
Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding