Against The Current in Doornroosje, Nijmegen op 7 februari 2017

7 februari 2017 €22,50

Informatie over Against The Current in Nijmegen

Chrissy, Dan en Will – beter bekend onder de naam Against The Current – trokken enkele jaren geleden veel bekijks met hun talloze covers en samenwerkingen met Alex Goot op YouTube. Het drietal is sindsdien niet meer weg te denken uit de scene en heeft inmiddels optredens op Vans Warped Tour en tours met artiesten als New Found Glory en Set It Off achter de rug. Dat bleef ook niet onopgemerkt bij Fueled By Ramen, het label dat als gevolg hun catchy debuutalbum In Our Bones uitbracht.

Als onderdeel van hun In Our Bones World Tour komt Against The Current op 7 februari naar Doornroosje, Nijmegen. Tickets zijn verkrijgbaar via deze link.

Against The Current Doornroosje tickets

Against The Current Doornroosje tickets zijn verkrijgbaar voor €22,50 per stuk. Zorg er voor dat je je concertkaarten altijd via een officiele aanbieder koopt en voorkom zo teleurstelling aan de deur van de concertzaal. DutchScene linkt alleen naar officiele verkoopkanalen. Op zoek naar kaarten voor het concert van Against The Current in Doornroosje? Klik dan op de button hieronder.

Against The Current Tickets

Doornroosje

Stationsplein 11, 6512 AB, Nijmegen
Amazon Prime Trial
Koop officiële tickets
Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding