Trophy Eyes onder vuur na ongeluk met fan
Foto: Hopeless Records

Trophy Eyes


Trophy Eyes onder vuur na ongeluk met fan

In een hartverscheurend incident tijdens een concert in Buffalo, New York, is een jonge fan verlamd geraakt nadat de zanger van Trophy Eyes tijdens het optreden op haar belandde. Bird Piché, 24 jaar oud, bevond zich in het publiek van het concert toen de zanger John Floreani een mislukte crowdsurfing-poging ondernam, waarbij hij op de fan terechtkwam.

Het ongeluk vond plaats in de bekende Mohawk Place venue. Hoewel de fan niet te zien was op de gedeelde beelden van het incident, werd ze binnen enkele minuten na de start van het concert getroffen door de ongelukkige sprong van Floreani. De gebeurtenis leidde tot het onmiddellijk stopzetten van het optreden, terwijl Floreani de gewonde fan vergezelde in de ambulance op weg naar het ziekenhuis. De ophef rond dit incident heeft de afgelopen dagen voornamelijk zijn weg gevonden op platform X, waar mensen hun steun betuigen aan en hun verontwaardiging uiten over de omstandigheden die hebben geleid tot haar verwondingen.

Het resultaat van de noodlottige val was verwoestend, die een ruggenmergbeschadiging opliep en uitgebreide operatie moest ondergaan. Als gevolg hiervan is ze nu verlamd en kan ze alleen haar armen bewegen en communiceren via tekst. Het herstelproces zal lang en uitdagend zijn voor Piché, die naar een revalidatiecentrum zal moeten na haar ontslag uit het ziekenhuis. Een GoFundMe-pagina is opgezet om financiële steun te bieden aan Piché tijdens haar revalidatie, en tot op heden heeft de gemeenschap al meer dan $64.000 opgehaald.

Haar vrienden en familie, waaronder de organisator van de inzamelingsactie, proberen nog steeds te begrijpen hoe deze tragische gebeurtenis kon plaatsvinden. Terwijl ze worstelen met de realiteit van de situatie, blijven ze vastbesloten om Piché te ondersteunen tijdens haar moeizame reis naar herstel.

Help mee: Wil je bijdragen aan de steun voor Bird tijdens haar herstel? Doneer dan hier!

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding