Win 2×2 vrijkaarten voor Emo Night Mainland in Melkweg
Foto: Kim Tielemans

Emo Night Mainland


Win 2×2 vrijkaarten voor Emo Night Mainland in Melkweg

Trek je skinny jeans en Vans maar uit de kast. Op 23 maart staat Emo Night Mainland in Melkweg, Amsterdam. Het gaat de grootste avond worden die de DJ’s in Amsterdam zullen geven en jij kan er deze avond bij zijn.

Tijdens Emo Night Mainland brengen o.a. de DJ-teams Big Boys! At The Disco en Boobies 4 My Valentine je alle 00’s emo, pop-punk en metalcore muziek die jouw iPod shuffle bevatte. Rawr!

Maak kans op 2×2 vrijkaarten voor Emo Night Mainland in Melkweg

Meedoen aan de winactie is simpel en kan via Instagram. Volg @DutchScene op Instagram, like deze post en tag in de comments een vriend(in) die je graag mee zou willen nemen naar het concert.

Zeker zijn van Yonaka tickets?

Wil je zeker weten dat je op 23 maart bij het concert in Amsterdam kan zijn? Koop dan nu voor €14,40 tickets voor Emo Night Mainland in Melkweg via Ticketmaster.

Actievoorwaarden:

De winactie loopt tot dinsdag 19 maart 2024. De winnaars krijgen bericht via Instagram. Houd rond die tijd dus goed jouw inbox in de gaten, het kan namelijk ook zo zijn dat ons bericht tussen je ‘overige berichten’ terecht komt. Als je binnen 48 uur niet reageert worden je tickets weggegeven aan een andere deelnemer. Tickets zijn niet overdraagbaar. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Meta, Instagram en/of Facebook zijn niet geaffilieerd met deze winactie. Geen aankoop verplicht voor deelname.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding