Casey kondigt Europese tour aan, geeft show in Utrecht
Foto: Martyna Bannister

Casey


Casey kondigt Europese tour aan, geeft show in Utrecht

De Welshe post-hardcore band Casey heeft een Europese tour aangekondigd. Op 2 april 2024 geeft Casey een optreden in TivoliVredenburg in Utrecht. Kaarten voor het concert in Nederland zijn verkrijgbaar voor €27,35 via Ticketmaster.

Casey staat bekend om hun veelzijdige geluid, dat elementen bevat van post-hardcore, melodieuze hardcore, screamo, ambient en spoken word. Maar wat de band echt onderscheidt, is de emotionele en intense voordracht van hun frontman, Tom Weaver, die elke song doordrenkt met oprechte gevoelens.

Hoewel Casey’s laatste album, getiteld ‘Where I Go When I Am Sleeping’, al dateert uit 2018, zal er ongetwijfeld ook nieuwe muziek te horen zijn. De band bracht dit jaar drie nieuwe tracks uit, wat suggereert dat er een nieuw album op komst is.

De aankondiging van hun Europese tour volgt op het succes van Casey’s allereerste Amerikaanse headline tour en de release van hun nieuwe single “Puncture Wounds To Heaven”.

Casey’s enthousiasme voor deze tour en hun aankomende album is duidelijk merkbaar. “We zijn verheugd om aan te kondigen dat we terugkeren naar het vasteland van Europa, samen met enkele shows in het Verenigd Koninkrijk, om ons aankomende album te vieren. Binnenkort hoor je meer daarover!”

Naast hun eigen headline-shows, zal Casey ook deelnemen aan de Impericon Festivals dit jaar. De band kijkt ernaar uit om hun aankomende album te vieren met hun fans tijdens deze shows.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding