Have Mercy kondigt nieuw album aan, brengt single uit

Have Mercy kondigt nieuw album aan, brengt single uit

Have Mercy heeft een nieuw album aangekondigd. Op 8 december brengt de Amerikaanse band ‘Numb’ uit via Rude Records. Samen met de aankondiging van dit nieuws is er ook een nieuwe single genaamd “Alive” uitgebracht.

“De beste muziek die Have Mercy heeft uitgebracht, zijn de nummers die organisch tot stand zijn komen. De nummers die niet worden geforceerd of beïnvloed door mensen buiten de groep. Dit album kwam vanuit ons, drie jongens die muziek schreven omdat we ervan genieten. Het is een uitdaging om iets cools te schrijven. Wat betreft de tekst van het album, had het geen andere keuze dan beïnvloed te worden door mijn nuchterheid, mijn nieuwe huwelijk en het herstellen of afstand nemen van relaties met mensen. De afgelopen paar jaar zijn er veel veranderingen geweest. We hebben allemaal demonen moeten confronteren en onder ogen moeten zien wat onze realiteiten zijn en hoe we een gezondere levensstijl kunnen handhaven.” vertelt Frontman Brian Swindle over het album. “We hebben het merendeel van dit album geschreven en opgenomen in mijn kelder. Het is echt een ‘homegrown’ album en voor mij voelt het heel erg als ons eerste album ‘The Earth Pushed Back’. Het is weer een band, een groepsinspanning. Ik ben echt blij dat we allemaal weer deel uitmaken van elkaars leven.”

Have Mercy’s nieuwe album ‘Numb’ verschijnt op 8 december 2023 en is vooruit te bestellen via de webshop van Rude Records. Bekijk de videoclip voor “Alive” hieronder.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding