The Maine kondigt Europese tour aan, geeft concert in Amsterdam

The Maine


The Maine kondigt Europese tour aan, geeft concert in Amsterdam

The Maine komt naar Nederland. De band maakte vandaag het Europese deel van “The Sweet Sixteen Tour” bekend en zal optredens geven in Londen, Manchaster, Keulen en Amsterdam. Op dinsdag 23 april geeft The Maine een concert in Melkweg.

The Sweet Sixteen Tour staat volledig in het teken van het zestienjarige bestaan van The Maine. De band uit Arizona speelt tijdens deze tour nummers van alle negen studioalbums. Kaarten voor het optreden kosten €25,90 per stuk en zijn vanaf vrijdag 13 oktober verkrijgbaar via deze link.

Onlangs kondigde Craft Recordings aan dat ‘Can’t Stop, Won’t Stop’, het iconische debuutalbum van The Maine, ter ere van de 15e verjaardag zal verschijnen op vinyl. Deze uitgave zal verschijnen op 17 november. Afgelopen augustus verscheen het negende studioalbum van de band ‘The Maine’.

De laatste keer dat The Maine een concert gaf in Nederland was in februari 2020. Toen stond de band met de “The Lovely Little Lonely Tour” in Patronaat, Haarlem. Op 10 november trapt het vijftal de Amerikaanse “The Sweet Sixteen Tour” af in San Diego.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding