Boys Like Girls deelt nieuwe single
Foto: Matty Vogel

Boys Like Girls


Boys Like Girls deelt nieuwe single

Boys Like Girls is terug met hun nieuwste single “The Outside,” vanaf vandaag beschikbaar op alle belangrijke streamingplatforms.

“The Outside”, de derde single van Boys Like Girls dit jaar, duikt in de bitterzoete nostalgie van opgroeien en de kracht van muziek om iemands identiteit te vormen. Frontman Martin deelde een oprechte terugblik op de inspiratie achter het nummer, waarbij hij momenten van jeugdige rebellie en het vormen van levenslange vriendschappen door muziek herinnerde. Het nummer is een triomfantelijke anthem voor ‘outsiders’ dat de essentie vastlegt van troost en verbinding vinden door gedeelde ervaringen.

Het avontuur begon in mei toen “Blood And Sugar” de officiële terugkeer van de band markeerde en brede lof kreeg van zowel fans als critici. Het nummer toonde de evolutie van Boys Like Girls terwijl ze trouw bleven aan hun kenmerkende poprock-wortels, waardoor luisteraars hunkerden naar meer. “Language” bevestigde hun comeback verder, omdat het diep resoneerde bij zowel trouwe fans als nieuwkomers en het muzikale vuur van de band weer aanwakkerde.

Beluister “The Outside” hieronder.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding