De nieuwe PVRIS is er eindelijk! Beluister “Heaven” nu.

PVRIS


De nieuwe PVRIS is er eindelijk! Beluister “Heaven” nu.

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar vandaag was het dan eindelijk zo ver. PVRIS zangeres Lynn Gunn was te gast bij BBC Radio 1’s Rock Show met Daniel P. Carter, die de eer had het nieuwe nummer “Heaven” in première te doen. Je kunt de track en het interview hier terug luisteren.

Dit is het eerste voorproefje dat we krijgen van de band’s aankomende album, de opvolger van het in 2014 verschenen White Noise. Lynn vertelde tijdens de radio show dat er morgen meer details volgen.

Eerder deze week plaatste PVRIS een teaser video met daarin een citaat van een gedicht van Emily Dickinson,“All We Know Of Heaven, All We Need Of Hell”. In deze video zien we frontvrouw Lynn Gunn in een spookachtig huis, terwijl er op de achtergrond muziekfragmenten worden afgespeeld. Lynn slaat in de video een handspiegel kapot, die in de gehele periode van White Noise symbolisch stond voor het album.

Op woensdag 10 mei staat PVRIS in de Melkweg in Amsterdam. DutchScene mag hiervoor 2×2 tickets weggeven. Klik hier voor meer info.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding