Win 2×2 tickets voor PVRIS in de Melkweg + het album White Noise

PVRIS


Win 2×2 tickets voor PVRIS in de Melkweg + het album White Noise

PVRIS is een band die niet meer weg te denken is. Twee en een half jaar geleden dropten ze hun debuutalbum White Noise met singles als “St. Patrick” en “My House”, en sindsdien verkopen ze wereldwijd alle zalen uit. Voor het derde jaar op rij staat het synth-rock drietal uit Boston deze lente in de Melkweg in Amsterdam. Op woensdag 10 mei wordt de band in de grote zaal, The Max, verwelkomd, met het duo PRIDES als support.

DutchScene mag voor deze geweldige show 2×2 kaartjes weggeven. Daarbovenop krijgt elke winnaar ook nog een exemplaar van het debuutalbum White Noise, mocht je die op een of andere manier nog steeds niet hebben.

Momenteel is het concert nog niet uitverkocht, maar dat zou snel kunnen veranderen. Wil je er daarom zeker bij zijn? Bestel dan je tickets via de site van de Melkweg.


Je kunt op twee manieren meedoen met deze actie: via Twitter en Facebook. We verloten één paar tickets per platform. 

Voor de Facebook-gebruikers:

Stap 1 – Like DutchScene op Facebook.

Stap 2 – Like & share deze afbeelding. Zorg ervoor dat je de afbeelding openbaar deelt, anders is de kans groot dat wij het niet kunnen zien.

Voor de Twitteraars:

Stap 1: Volg DutchScene op Twitter.

Stap 2: Like en retweet de onderstaande tweet.

Zorg ervoor dat je een openbaar Twitter-account hebt, anders bestaat de kans dat wij je deelname niet kunnen zien.

Veel succes! Kom alvast in de stemming met “St. Patrick”.

De winactie loopt tot woensdag 3 mei. Het is toegestaan om op zowel Twitter als Facebook deel te nemen aan deze actie. De winnaars krijgen bericht via een DM op Twitter, of een privé-bericht via Facebook. Let er wel op dat je je berichten van beide sites in de gaten houdt – indien er niet binnen 24 uur wordt gereageerd op onze DM of ons privé-bericht behouden we het recht de gewonnen prijzen opnieuw te verloten. Er worden in totaal twee (2) winnaars geselecteerd die beiden een pakket krijgen bestaande uit twee (2) tickets voor de show op 10 mei en één (1) exemplaar van de standaardeditie van het album White Noise. Gewonnen prijzen gaan op naam en zijn niet overdraagbaar. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

De artwork voor deze winactie is in opdracht van DutchScene vormgegeven door @paintparamore.


(English version:)

To win 2×2 tickets to the show in Melkweg, Amsterdam on May 10 + a copy of White Noise, follow these instructions. Please note that travel is not included.

Verstuur met WhatsApp

Reacties

Reacties zijn tijdelijk uitgeschakeld.

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding