Win 2×2 vrijkaarten voor Creeper in de Melkweg + het album Eternity, In Your Arms

Creeper


Win 2×2 vrijkaarten voor Creeper in de Melkweg + het album Eternity, In Your Arms

Na vorig jaar het voorprogramma van Neck Deep en Pierce The Veil te hebben verzorgd in Melkweg, keert Creeper ditmaal terug voor hun eerste Nederlandse headline show. De band bracht vorige maand hun debuutalbum Eternity, In Your Arms uit via Roadrunner Records en heeft zichzelf, voor zover dat nog niet het geval was, goed op de kaart gezet. Met de aparte stem van zanger Will Gould en het concept achter de band en al hun creatieve uitingen, zorgt Creeper een heel bijzondere en frisse insteek die je niet veel ziet en ze heel ver zal brengen.

Als je de band nog niet kent of live hebt gezien, is dit je kans. DutchScene geeft 2×2 vrijkaarten weg voor het optreden in Melkweg op 15 april. Beide winnaars krijgen tevens een exemplaar van Eternity, In Your Arms (dat van ons overigens een dikke 8,5 kreeg).

Wil je liever zeker zijn van een ticket? Haal je tickets hier!


Twee tickets en een album winnen is zo gedaan, dit is hoe je kans maakt.

Stap 1 – Like DutchScene op Facebook.

Stap 2 – Like deze afbeelding en tag een vriend of vriendin met wie jij gratis naar de show wil gaan. Zet je reactie in de comments van de afbeelding, niet hieronder op deze pagina.

Dat was alles! Check hieronder “Hiding With The Boys”, één van de nummers op Eternity, In Your Arms.

De winactie loopt tot donderdag 13 april. De winnaars krijgen bericht op Facebook. Houd rond die tijd dus goed jouw inbox in de gaten, het kan namelijk ook zo zijn dat ons bericht tussen je ‘overige berichten’ terecht komt. Er worden in totaal twee (2) winnaars geselecteerd die beiden een pakket krijgen bestaande uit twee (2) tickets voor de show op 15 april en één (1) exemplaar van het album Eternity, In Your Arms. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding