Halsey onthult de artwork van haar nieuwe album en kondigt de eerste single aan

Halsey


Halsey onthult de artwork van haar nieuwe album en kondigt de eerste single aan

De Amerikaanse pop-zangeres Halsey is sinds de release van haar eerste plaat Badlands qua populariteit geëxplodeerd. De zangeres, die haar inspiratie haalt uit bands als Brand New en Nirvana, heeft sinds de zomer van 2015 de wereld rondgereisd, hits opgenomen met Justin Bieber en The Chainsmokers, en ze staat op de soundtrack van Fifty Shades Darker. Om maar even wat voorbeelden te noemen. Tijd voor een nieuwe plaat zou je zeggen.

Onlangs kondigde de zangeres de release van het tweede studio-album aan. Deze zal de titel Hopeless Fountain Kingdom krijgen, en zal vanaf 2 juni verkrijgbaar zijn via het label Astralwerks. Gisteravond onthulde de zangeres na lang teasen de album artwork. Deze ziet er als volgt uit.

De albumcover werd onthuld via de site findmeinthekingdom.com. Hierop is nu ook een afbeelding te zien met de tekst “You can find me in the kingdom, 4/4/2017, 3PM EST”, met daarbij een teller. Aanstaande dinsdag kunnen we dus om 10 uur ’s avonds (Nederlandse tijd) zeer waarschijnlijk het eerste nieuwe materiaal verwachten.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding