Première: Roads To Roam heeft iets te vertellen met “We Are”

Première: Roads To Roam heeft iets te vertellen met “We Are”

Maak kennis met Roads To Roam, vijf vrienden uit Hilversum die enkele jaren geleden besloten samen pop/rock muziek te gaan maken. Denk bij “pop/rock” niet aan je standaard bandje, denk groots. Denk bij Roads To Roam aan Kensington of Kings Of Leon, met hun stadionvullende geluiden.

Vandaag kun je op DutchScene als eerste de nieuwe single van de band beluisteren, genaamd “We Are”. In deze nieuwe track wil de band laten zien hoe belangrijk het is om samen te komen. In zowel de videoclip als in de muziek zelf wordt er langzaam opgebouwd naar een groot hoogtepunt, waarbij de boodschap “we are as one” centraal staat.

De clip vertelt het verhaal van een man die wegloopt voor alles wat er mis gaat. In het keerpunt van de clip besluit hij om niet langer weg te lopen maar om juist zijn problemen met goede daden te bestrijden. Deze goede daden verspreiden zich als een olievlek en uiteindelijk doen alle omstanders mee om de wereld weer een klein stukje beter te maken.

Bekijk en beluister “We Are” hieronder.

Hilversumse fans kunnen de band vanavond nog live zien in de Vorstin, waar de band een officiële singlereleaseshow geeft. Het voorprogramma zal worden verzorgd door het Utrechtse viertal Waking Skies. Check de site van de Vorstin voor meer informatie. Ook heeft de band shows in Haarlem, Leiden en Apeldoorn in de planning staan. Houd daarvoor de Facebook-pagina van Roads To Roam in de gaten.

 

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding