Er komt een Enter Shikari boek

Enter Shikari


Er komt een Enter Shikari boek

De Britten van Enter Shikari staan al langere tijden bekend om hun scherpe, politieke teksten. Het viertal, dat niet bang is om van zichzelf te laten horen, heeft besloten er een stapje bij te zetten. De band zal namelijk een eigen boek uitbrengen, getiteld DEAR FUTURE HISTORIANS – The Lyrics & Exegesis of Rou Reynolds for the Music of Enter Shikari.

In dit 192-pagina tellende boek zullen alle teksten van alle Enter Shikari-nummers gedrukt worden, met uitgebreide notities en essays om de betekenis van de nummers zin voor zin uit te leggen – aangevuld met foto’s van de band.

Frontman Rou Reynolds heeft op Twitter het boek wat verder toegelicht. De zanger vertelt dat hij in het boek erg diep ingaat op de gedachte achter de tekst. “Many points are backed up with references too. It’s like a reference book,” vertelt hij.

Het boek zal officieel op 6 maart worden uitgebracht, en is nu al vooruit te bestellen in de webshop van de band. Voor dit hardcopy-exemplaar van het boek moet wel even de portemonnee uit de zak worden getrokken – een boek kost namelijk €39,99, exclusief verzendkosten. Maar dan is hij wel gesigneerd.

Wil je de band liever live zien en muziek horen maken? Dat kan ook gewoon. Op vrijdag 12 mei speelt de band in TivoliVredenburg als onderdeel van de Take To The Skies-jubileumtour. Tickets voor deze show zijn verkrijgbaar via Tivoli.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding