Silverstein, The Devil Wears Prada e.a. naar Amsterdam

Silverstein


Silverstein, The Devil Wears Prada e.a. naar Amsterdam

Platenlabel Rise Records heeft een Europese tour aangekondigd, genaamd de Rise Up Tour, met enkele grote namen op de tourposter. De Canadese band Silverstein en de Amerikaanse bands The Devil Wears PradaMemphis May Fire en Like Moths To Flames zullen vrijdag 18 november een gezamenlijke show geven in de Melkweg in Amsterdam.

Op dit moment is er vanuit de organisatie van de Melkweg nog niks aangekondigd, maar volgens de bands die deze tour hebben gedeeld, zullen de tickets aanstaande woensdag in de voorverkoop gaan. Zodra er meer bekend is, zullen we het hier updaten.

Update #1: de aankondiging die Like Moths To Flames had gedeeld via Facebook is verwijderd. Hieronder hebben we nog de poster die bij de aankondiging werd geplaatst. Zeer waarschijnlijk wachten de bands nog op het moment dat het officieel aangekondigd mag worden. Data zijn daarom nog onder voorbehoud.

Update #2 (25/7): het concert is officieel bevestigd door de organisatie van de Melkweg! De Rise Up tour is bevestigd als co-headlinetour en zal in Nederland worden geheadlinet door The Devil Wears Prada. Kaarten gaan aanstaande woensdag in de voorverkoop via Ticketmaster, en zullen €17,50 exclusief servicekosten bedragen.

Cn9i39SWEAApKoG[1]

 

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding