The Ghost Inside plaatst update – bevat schokkende beelden

The Ghost Inside


The Ghost Inside plaatst update – bevat schokkende beelden

Eerder deze maand kwam het goede nieuws dat Zach Johnson, gitarist van The Ghost Inside, na twee maanden in het ziekenhuis en acht operaties weer naar huis mocht.

Nu heeft de gitarist een update geplaatst waarin hij onthult dat er twee tenen verwijderd moesten worden. De kleine teen was volledig afgestorven en de verschillende aderen en botten waren verpletterd. Bekijk de foto onderaan de pagina.

Ondertussen is er ook goed nieuws: zanger Jonathan Vigil heeft een update geplaatst waarin hij meldt dat hij voor het eerst sinds het ongeluk weer in staat is om te staan. De revalidatie gaat voorspoedig en Vigil hoopt binnenkort weer te kunnen lopen.

Twee weken terug maakte de zanger bekend o.a. twee gebroken enkels en een gebroken rug aan het ongeluk over te hebben gehouden. Drummer Andrew Tkaczyk heeft bij het ongeluk een been verloren. Bassist Jim Riley is het enige bandlid waar we nog niets van gehoord hebben.

Het ongeluk vond plaats in november, in El Paso Texas. De tourbus van de band en een semi-truck botsten op elkaar. Twee chauffeurs lieten het leven. Hier vind je een fundraiser voor de nabestaanden van Greg Hoke, één van de overleden bestuurders.

De bands You Me At Six, Deaf Havanna en, voor een éénmalige reünie, Your Demise hebben op 11 december een speciaal benefiet concert voor The Ghost Inside gespeeld. De beelden van de avond zijn nu beschikbaar:

YMAS x YD x DH – The Ghost Inside Benefit (London, UK) from Jon Stone on Vimeo.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding