Blink-182 brengt nieuw album uit in 2016

blink-182


Blink-182 brengt nieuw album uit in 2016

Met het vertrek van Tom DeLonge en de komst van zijn vervanger Matt Skiba, heeft Blink-182 een bewogen jaar achter de rug. Het komende jaar brengt echter nieuwe kansen en in het geval van dit poppunktrio zelfs een nieuw album. Dit vertelde Travis Barker een fan op Instagram. Daarnaast heeft de drummer nog vier andere releases in het vooruitzicht, waaronder een soloalbum.

Begin dit jaar kwam er naar buiten dat er veel problemen waren tussen de bandleden. Barker en Mark Hoppus lieten weten dat toen de band in de studio had moeten zitten, DeLonge het liet afweten omdat hij niet de behoefte had nieuwe muziek op te nemen. De muzikant heeft onlangs uitgelegd dat hij het gevoel had zijn creativiteit niet kwijt te kunnen binnen Blink-182.

Het laatste album van Blink-182 is het in 2011 verschenen Neighborhoods. Hoewel deze plaat het goed deed in de hitlijsten, zijn veel fans van mening dat dit niet het beste werk is van de band. Sindsdien heeft het drietal enkel de EP Dogs Eating Dogs uitgebracht in december 2012.

blink-182-insta

Foto: Rock Sound

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding