Travis Barker (Blink-182) komt met autobiografie

blink-182


Travis Barker (Blink-182) komt met autobiografie

De drummer van Blink-182, Travis Barker, zal op 19 november zijn autobiografie uitbrengen. De titel en ondertitel zullen zijn: Can I Say: Living Large, Cheating Death and Drums, Drums, Drums. Het boek zal via uitgeverij William Morris gepubliceerd worden.

Het boek zal gefocust zijn op de opkomst van Blink-182, de roem van de band, en de vliegtuig crash in 2008, waarbij de drummer ernstig gewond raakte.

In 2011 bracht Barker het soloalbum Give The Drummer Some uit. Het laatse materiaal wat de drummer met Blink-182 heeft uitgebracht is de Dogs Eat Dogs EP uit 2012. Het meest recentelijk was Travis te horen op de plaat In a Warzone van sideproject The Transplants (2013) en de track “100”, in samenwerking met Ty Dolla $ign, Kid Ink, Isamu! en Tyga.

Naar verluid zullen Travis en overgebleven Blink-kompaan Mark Hoppus met Alkline Trio’s Matt Skiba de studio induiken. Skiba zal hierbij Tom DeLonge vervangen. De gitarist verliet de band in januari van dit jaar met een hoop publiekelijke heisa.

Ondertussen heeft Delonge een soloalbum uitgebracht. In maart werd bovendien gemeld dat de ex-collega van Travis en Mark ook boeken uit zal brengen.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding