TV-serie Rivers Cuomo (Weezer) geannuleerd

TV-serie Rivers Cuomo (Weezer) geannuleerd

In februari werd bekend gemaakt dat Rivers Cuomo, de zanger van Weezer, een tv-serie gebaseerd op zijn leven zou krijgen. Deze plannen zijn nu van de baan.

Aan de serie werkte o.a. Steve Franks, Olivia Thrilby en Ben Aldridge, en had de naam DeTour gekregen, maar zal nu nooit door het publiek gezien worden. Oorzaak hier voor is dat het netwerk waar de serie op uitgezonden had moeten worden, FOX, niet tevreden was met de kwaliteit.

In een interview met Vulture zegt Cuomo het volgende:

“DeTour did not get picked up, so that whole chapter is closed. It’s weird; in music if you make an album and your label decides not to put it out, you can bring it to another label and sometimes it can be a big success. At least it gets out. In TV, I’ve learned, it’s not like that. The pilot was made, completely finished, and we can’t show it to anybody! No one will ever see it. It’s a huge waste of money.”

Het verhaal had zich gefocust Rivers, vertegenwoordigd door het fictieve personage Michael Sturges, die onverwachts uit de band besluit te stappen om te gaan studeren. In 2006 heeft Rivers zelf een studie Engels aan de Harvard Universiteit van Massachusetts cum laude afgesloten.

De nieuwe hobby van de Weezer frontman is het organiseren van feestjes met een Shakespeare-thema. Tijdens deze “Nerd Nights” verfilmt hij verschillende werken van Shakespeare met de hulp van fans.

Het negende, meest recente Weezer-album werd in september 2014 uitgebracht.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding