Frontman Weezer inspireert televisieprogramma

Frontman Weezer inspireert televisieprogramma

Het verhaal Weezer-frontman Rivers Cuomo gaat misschien gebruikt worden voor een televisieprogramma. De muzikant besloot jaren geleden een studie te gaan volgen, juist toen de band aan het hoogtepunt van hun carrière stond.

Dit inspireerde Steve Franks, de maker van het programma Psych, bij het schrijven van de nieuwe serie DeTour. Het verhaal gaat over een 30-jarige rockster die besluit te stoppen met zijn band en teruggaat naar school. Deadline meldt dat het op dit moment enkel nog om een pilot gaat. Deze zal Franks voorleggen aan FOX TV en zij beslissen vervolgens of ze het programma willen uitzenden.

In het echte leven heeft Cuomo zijn studie enigszins verwaarloosd om tussendoor ook met Weezer op te nemen en te spelen. Later nam de muzikant een break om zich volledig op zijn opleiding te storten. In die tijd ontmoette hij zijn vrouw en uiteindelijk rondde hij de studie succesvol af.

Rivers Cuomo zal nauw betrokken blijven bij de serie, samen met zijn manager Dan Field krijgt hij namelijk een functie als executive producer. Over de casting is op dit moment nog niets bekend.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding