Gerucht: komt Blur met nieuw album?

Gerucht: komt Blur met nieuw album?

Hoewel er nog een hoop onzekerheid over bestaat, lijkt het er op dat de Brit-pop giganten van Blur vandaag een nieuw album aan gaan kondigen. De twee meest voornamste bronnen komen van de Britse krant The Sun en het tijdschrift NME.

Volgens The Sun zou deze afbeelding de cover zijn van de nieuwe plaat. 1424345066.blurhoesHierbij wordt vermeld dat het gaat om een grote band, die meer dan tien jaar terug voor het laatst een album heeeft uitgebracht. Dit album zou uitgebracht zijn in het Chineese jaar van de geit. Aangezien het laatste album van Blur, Think Tank, uit 2003 komt, voldoet de band aan deze omschrijving.

NME voegt hier aan toe dat de tekens op de hoes vanuit het Mandarijn zouden vertalen naar “Blur Magic Whip” en dat het Britse viertal in Hong Kong de studio in zou zijn gedoken.

Of het hier daadwerkelijk zou gaan om een nieuw Blur album is dus nog niet duidelijk. Onlangs is bekend gemaakt dat de frontman, Damon Albarn, bezig is met de musical Wonder.Land en dat er in 2016 een nieuw album van Gorillaz zal verschijnen. Welke van de vele projecten voor Albarn nu de hoogste prioriteit heeft, zal nog blijken.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding