Special: Onze favoriete artiesten op Halloween

Special: Onze favoriete artiesten op Halloween

Jaarlijks wordt op 31 oktober All Hallow’s Evening gevierd. Een feest wat in het Nederlands nog geen eigen vertaling heeft verdiend maar in de volksmond bekend staat als Halloween. Nu is dit voor veel artiesten hét moment om reclame voor zichzelf te maken, met fans contact op te zoeken, wat nieuws uit te brengen of extra aandacht te schenken aan sociale media. Wij van Dutch Scene hebben wat artiesten op een rijtje gezet die op excellente wijze van de gelegenheid gebruik hebben gemaakt.

5. Twenty-One Pilots 

Het duo Twenty-One Pilots maakt van Halloween gebruik om een beetje met de fans te flirten. Zo plaatsen ze o.a. een foto van fans zie zich als de band verkleed hebben of Halloween-pompoenen met een Twenty-One Pilots uitsnede. Zie hier een voorbeeld.

4. Rou Reynolds op Twitter

De frontman van Enter Shikari, Rou Reynolds, zet zijn eigen Halloween-ervaring online. Zo beschrijft hij op Twitter diverse taferelen die hij op zo een avond in Londen tegenkomt. Check hier een paar voorbeelden.

3. Jett Rebel – Hits For Kids

Nederlands media-lievelingetje, Jett Rebel, maakt gebruik van deze internationale feestdag om een album uit te brengen. Daarnaast kwam Jelte Tuistra ook nog eens met een nieuwe videoclip en een aantal lyric-video’s. Misschien omdat het voor de platenmaatschappij het makkelijkst was, misschien omdat het publiek op feestdagen toch makkelijker te bereiken is.

 2. Avenged Sevenfold – Merchandise

Avenged Sevenfold heeft met hun duistere imago en Deathbat mascotte een speciale lijn aan Halloween merchandise opgezet. Zo zijn de shirts meer traditioneel-oranje maar hebben ze nog steeds de stoere A7X uitstraling. Bekijk hier de speciale merch.

1. Arcade Fire – Festi

De Canadese band Arcade Fire heeft het bont gemaakt op Halloween. Wat als een gewoon tour filmpje begint, eindigt als horrorfilm. Arcade Fire laat zich wel vaker van hun kunstzinnige kant laten zien en stelt ook op Halloween 2014 niet teleur. Bekijk de film hier.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding