Win 2×2 vrijkaarten voor Suicide Silence

Win 2×2 vrijkaarten voor Suicide Silence

Na de oprichting van deathcoreband Suicide Silence, wat destijds slechts als side project diende, ging het de band voor de wind. De heren zouden later op tour gaan met bands als Black Label Society, Machine Head en Trivium. Tot 2012 bracht de band twee EP’s en drie studioalbums uit, maar later dat jaar gebeurde er iets schokkends: ze verloren frontman Mitch Lucker in een tragisch motorongeluk.

De band bracht vervolgens de DVD Ending Is The Beginning: The Mitch Lucker Memorial Show uit en Eddie Hermida van All Shall Perish werd de nieuwe frontman. Dit jaar keerde Suicide Silence terug met You Can’t Stop Me, wat ook weer een knaller van een album is. Op 25 november treedt de band op in de Eindhovense Dynamo en DutchScene geeft 2×2 vrijkaarten weg voor het concert.

Zeker zijn van tickets? Koop ze hier!

WIN 2 VRIJKAARTEN!

DutchScene mag twee keer twee vrijkaarten weggeven voor Suicide Silence in Dynamo. Je kan kans maken op twee tickets door deze afbeelding op Facebook te delen. Zorg er wel voor dat je de afbeelding openbaar deelt en DutchScene leuk vindt, anders kunnen wij het niet zien en maak je helaas dus ook geen kans!

Op 18 november maken wij de winnaars bekend. De winnaars krijgen bericht op Facebook. Houd rond die tijd dus goed jouw inbox in de gaten, het kan namelijk ook zo zijn dat ons bericht tussen je ‘overige berichten’ terecht komt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding