Nieuwe single en Parkpop voor Dudettes

Nieuwe single en Parkpop voor Dudettes

De rockchicks van Dudettes brachten vanmiddag hun nieuwe single “Yes” uit. De track is afkomstig van het debuutalbum Subconscious dat eind 2013 verscheen. De release komt op een goed moment, want de zomerfestivals staan voor de deur.

Onder aanvoering van zangeres Zjoly Onrust bracht de band onlangs een bezoek aan Radio538 waar zij hun nieuwe single ten gehore brachten in het programma: De Show Zonder Naam. Daarnaast werd er op 3FM al een preview gedraaid. Naast het uitbrengen van de single is er nog meer nieuws. Tijdens het gesprek met drummer Ingrid Lodewegen geeft zij aan dat Dudettes op Huntenpop en op het bekende Parkpop in Den Haag staan dit jaar. Andere bands die daar op het programma staan zijn o.a. 10cc, Epica en Kensington.

Met de nieuwe single wil de band zich steviger proberen te vestigen in de poprock scene van Nederland. Overigens werden zij niet voor niets eerder al verkozen tot 3FM Serious Talent. Daarnaast staan de dames bekend om hun sterke live performance en hebben ze al getourd met bands als Golden Earring , Skunk Anansie en Triggerfinger. Verder speelden ze onlangs op de bevrijdingsfestivals in Leeuwarden en Alkmaar. Ingrid besluit het gesprek met: ”Ik ben erg benieuwd wat de komende periode ons gaat brengen en sta te trappelen om met Dudettes te gaan knallen op de festivals deze zomer”. 

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding