Win 2×2 tickets voor Only Seven Left in Effenaar

Win 2×2 tickets voor Only Seven Left in Effenaar

Na een aantal shows gespeeld te hebben in Duitsland en één in Tsjechië is het binnenkort pas tijd voor het echte werk: dan gaat de Four To The Floor tour van Only Seven Left van start. Op vrijdag 4 april speelt de band een show in de Eindhovense Effenaar met Mondae in het voorprogramma, voor deze show mag DutchScene 2×2 vrijkaarten weggeven. Check hieronder een overzicht van de Nederlandse tourdata.

Datum Zaal Plaats Support Tickets
vrijdag 4 april Effenaar Eindhoven Mondae Bestel
vrijdag 11 april Tivoli de Helling Utrecht Mondae Bestel
vrijdag 18 april Luxor Live Arnhem geen Bestel

WIN 2 VRIJKAARTEN!

DutchScene mag één keer twee vrijkaarten weggeven voor de show van Only Seven Left en Mondae in de Effenaar te Eindhoven. Je kan kans maken op twee tickets door deze afbeelding op Facebook te delen. Zorg er wel voor dat je de afbeelding openbaar deelt en DutchScene leuk vindt, anders kunnen wij het niet zien en maak je helaas dus ook geen kans!

Op 2 april maken wij de winnaars bekend. De winnaars krijgen bericht op Facebook. Houd rond die tijd dus goed jouw inbox in de gaten, het kan namelijk ook zo zijn dat ons bericht tussen je ‘overige berichten’ terecht komt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding