Win 2×2 tickets voor Panic! At The Disco in 013

Win 2×2 tickets voor Panic! At The Disco in 013

Dit jaar bestaat Panic! At The Disco tien jaar. In deze tijd heeft de band zich ontwikkeld en inmiddels zijn ze zeker niet meer de minste band. Na het uitbrengen van vier studioalbums staat er zelfs een Panic! The Musical op de planning. Hoewel de band laatst nog optrad in Paradiso, kondigden zij een tijdje terug aan op 28 april terug te keren naar Nederland voor een show in de 013, Tilburg. Tickets voor dit optreden kosten €24,- per stuk en kunnen via deze link aangeschaft worden.

WIN 2 VRIJKAARTEN!

DutchScene mag twee keer twee vrijkaarten weggeven voor het concert van Panic! At The Disco in 013. Je kan kans maken op twee tickets door deze afbeelding op Facebook te delen. Zorg er wel voor dat je de afbeelding openbaar deelt en DutchScene leuk vindt, anders kunnen wij het niet zien en maak je helaas dus ook geen kans!

Op 21 april maken wij de winnaars bekend. De winnaars krijgen bericht op Facebook. Houd rond die tijd dus goed jouw inbox in de gaten, het kan namelijk ook zo zijn dat ons bericht tussen je ‘overige berichten’ terecht komt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding