Win 2×2 combitickets voor Chelsea Grin en Eskimo Callboy

Win 2×2 combitickets voor Chelsea Grin en Eskimo Callboy

Baroeg, een poppodium in Rotterdam, heeft zich de laatste tijd aardig op de kaart weten te zetten door bands als Chelsea Grin en Eskimo Callboy te boeken. Deze bands staan, met voorprogramma’s, op 13 en 14 maart in Baroeg. DutchScene mag 2×2 combitickets weggeven voor deze shows, wat betekent dat jij wanneer je deze tickets wint, deze acht bands te zien krijgt: Eskimo Callboy, Iwrestledabearonce, Her Bright Skies,  To The Rats And Wolves, Chelsea Grin, The Browning, More Than A Thousand en Silent Screams. Klik hier voor meer informatie over de shows.

WIN 2 COMBITICKETS!

DutchScene mag twee keer twee combitickets weggeven voor de shows van Chelsea Grin en Eskimo Callboy in Baroeg, Rotterdam. Je kan kans maken op twee tickets door deze afbeelding op Facebook te delen. Zorg er wel voor dat je de afbeelding openbaar deelt en DutchScene leuk vindt, anders kunnen wij het niet zien en maak je dus ook geen kans!

Op 7 maart maken wij de winnaars bekend. De winnaars krijgen bericht op Facebook. Houd rond die tijd dus goed jouw inbox in de gaten, het kan namelijk ook zo zijn dat ons bericht tussen je ‘overige berichten’ terecht komt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding