Win 3×2 vrijkaarten voor Walk The Moon in Tivoli

Win 3×2 vrijkaarten voor Walk The Moon in Tivoli

Vorig jaar kwamen de heren van Walk The Moon voor het eerst naar Nederland. Eerst speelden zij in juli een headline show in Paradiso en enkele maanden daarna verzorgden ze het voorprogramma van FUN in de Melkweg. DutchScene mocht de heren in Paradiso interviewen. Dit jaar komt het viertal terug, wederom voor een headline show. Samen met The Rubens als voorprogramma zullen zij op 3 maart optreden in Tivoli de Helling, te Utrecht. Voor meer informatie over dit concert, klik hier.

Walk The Moon is een relatief nieuwe indierocksensatie uit Cincinatti, Ohio. De groep rond zanger Nicholas Petricca maakt hoekige, catchy poprock en brak vorig jaar in de States door dankzij de heerlijk zomerse single Anna Sun, debuutalbum i want! i want! en shows op SXSW en Bonnaroo. Niet zo gek dat major label RCA de jongens oppikte, zodra ze de universiteit uit kwamen rollen. RCA bracht dit jaar de tweede langspeler Walk The Moon uit. Onlangs heeft de band ook een nieuwe EP uitgebracht, deze draagt de naam Tightrope EP en kun je hier beluisteren of aanschaffen.

Win twee vrijkaarten!

And the winners are… Gefeliciteerd Piet, Lisa en Naomi. Jullie winnen 2 vrijkaarten voor het concert in Tivoli en gaan aanstaande zondag Walk The Moon live zien. Niet gewonnen? Er zijn nog tickets verkrijgbaar!

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding