Interview: Walk The Moon

Interview: Walk The Moon

Op dinsdag 10 juli speelden de heren van Walk The Moon in Paradiso. In Nederland hadden zij nog niet eerder opgetreden, het was maar afwachten hoe deze avond lopen zou. Van een voorprogramma was geen sprake. Pas sinds een paar weken voor de show wisten wij van hun bestaan af, en toch wist Walk The Moon de Kleine Zaal van Paradiso aardig vol te krijgen.

Walk The Moon wordt wel vergeleken met Kensington en deze vergelijking is eigenlijk helemaal niet mis. Het gebruik van de gitaren, krachtige zang (met achtergrondzang) en formatie sluiten hier zeker bij aan. Tijdens de shows ging elk bandlid helemaal los, het genot straalde er van af. De catchy nummers werden versterkt door het energieke en toegewijde optreden dat werd neergezet.

De mannen speelden naast de meeste nummers van hun self-titled album, die in juni uitkwam, ook een handjevol oude nummers. Na het laatste nummer, wellicht de bekendste, “Anna Sun”, had het publiek nog niet genoeg van de band. Dit werd duidelijk gemaakt door keihard “WE WANT MORE!” te roepen.

Een uurtje voor de show mochten wij de mannen ontmoeten en deden zij een interview voor DutchScene. Nicholas, Kevin, Eli en Sean vertellen hier o.a. over het ontstaan van de band, Anna Sun en meer. Ook speelden zij die avond een akoestisch nummer voor ons, deze is hieronder te bekijken.

Baal jij dat je deze heren niet live hebt kunnen meemaken? Geen enkel probleem, 19 september zijn ze terug, en wel als voorprogramma van fun. in de Melkweg!

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding