Ad: Move to the Beat met Coca-Cola

Ad: Move to the Beat met Coca-Cola

ADVERTORIAL – Move to the Beat met Coca-Cola ‘Move to the Beat!’ met die slogan inspireert Coca-Cola deze zomer jongeren over de hele wereld. Deze zomer zijn namelijk de Olympische Spelen in Londen en Coca-Cola is hun oudste partner. De zomer gaat dus sporty worden. Maar wat maakt sporten nou nóg leuker? Precies, muziek luisteren tijdens het sporten! Dat vindt Coca-Cola ook, en daarom staat hun Facebookpagina deze zomer helemaal in het teken van Beats & Sports.

Hoe ze dat doen? Nou, met behulp van Mark Ronson bijvoorbeeld! Ronson, onder andere bekend van zijn samenwerking met Amy Winehouse en het winnen van een Grammy award, bracht samen met Katy B. een track uit. Voor deze track werkten ze samen met 5 topatleten, van wie ze ‘sportgeluiden’ opnamen. Hier werd het nummer Anywhere in the World van gemaakt die de hele zomer overal te horen zal zijn!

Met de Create my Beat app. op Facebook kun je hier vervolgens je eigen versie van maken. Daarnaast vind je de komende tijd nog veel meer refreshing content op facebook.com/Coca-cola. Ook zijn er elke week prijsvragen waarmee je te gekke prijzen kunt winnen! Ga dus snel naar facebook.com/coca-cola en Move to the Beat!

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding