Meet: Mary Fields

Meet: Mary Fields

In de rubriek ‘Meet’ stellen wij wekelijks een opkomende band voor aan jou, de lezer van DutchScene. Deze week zetten wij Mary Fields in de spotlight.

Mary Fields is een energieke vijfkoppige mathcore band die het publiek snel enthousiast weet te krijgen. Ze weten hun muzikaliteit goed uit te drukken met een mix van harde gitaren en drums. Ook de vocalen van Mary Fields zijn sterk. De band staat als een huis en stralen kracht uit.

Je kan Mary Fields in hetzelfde rijtje plaatsen als grote namen Every Time I Die en The Dillinger Escape Plan.

De heren zijn niet bang om live helemaal los te gaan. Ze vinden namelijk dat de live-performance het belangrijkste is in hun carrière. Moshpits en stagedivers zijn dan ook geen onbekende gebeurtenissen bij de shows van Mary Fields. Iedere bezoeker van een show van de band, gaat met een lach op hun gezicht naar huis (en eventueel ook met wat blauwe plekken), maar dat hoort erbij!

De passie van de band is te zien. Elk instrument wordt volop bespeeld. Zelfs als het genre niet in jouw straatje past, moet je Mary Fields een kans geven! Het is namelijk een band die je niet snel zult vergeten.

Check hier: Mary Fields – I’m not a Little Girl Anymore (Dinosaurs with guns)

 

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding