Tien nieuwe namen voor Vestrock 2024
Foto: Vestrock

Tien nieuwe namen voor Vestrock 2024

Vestrock, het boutique festival gelegen op een schilderachtig schiereiland in de stadsgracht van Hulst, kondigde vandaag tien nieuwe toevoegingen aan de line-up aan voor de 13e editie op 31 mei en 1 juni. Onder de onthulde artiesten bevinden zich Oscar and the Wolf, The Reytons, en Master Peace. Andere namen zijn onder meer Mould, Kind Human, Four In Blood, en DJ’s Lenny, Doris Bae, Riri, en Superdisco Soundsystem.

De volledige line-up en dagindeling zijn te vinden op de officiële website van het festival: www.vestrock.nl/line-up.

Het festival, bekend om zijn intieme sfeer en diverse muzikale genres, biedt dit jaar op 31 mei onder andere optredens van Boef, De Jeugd van Tegenwoordig, en The Kooks. Op 1 juni zullen artiesten als Dinosaur Jr., GIRLBAND!, en Pommelien Thijs het podium betreden.

Tickets zijn te koop op via Ticketmaster en variëren in prijs van €59,- voor vrijdag, €69,- voor zaterdag, tot €119,- voor een combiticket voor beide dagen. Een campingticket voor het hele weekend is beschikbaar voor €25,-. Kinderen tot en met 11 jaar hebben gratis toegang, maar dienen wel over een ticket te beschikken (exclusief servicekosten).

Vestrock belooft niet alleen een muzikaal festijn, maar ook een bourgondische ervaring met een ruim aanbod aan eten en drinken, waaronder het eigen gebrouwen Vestrock Blond. Het festival, dat begon in 2010 als een kleinschalig evenement, groeide uit tot een van de meest ambitieuze festivals in de lage landen, met eerdere optredens van grote namen zoals Limp Bizkit, Biffy Clyro en The Prodigy.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding