Another Now kondigt nieuw album aan, brengt nieuwe single uit

Another Now


Another Now kondigt nieuw album aan, brengt nieuwe single uit

Another Now heeft een nieuw album aangekondigd. De Nederlandse metalcore formatie brengt op 22 mei hun sophomore ‘HEX’ uit. Tegelijkertijd met deze aankondiging heeft Another Now de single “HEX” uitgebracht inclusief bijbehorende videoclip.

Sprekend over het nieuwe album zei zanger Stef Rikken: “Het album duikt in de onvoorspelbare ervaringen als individuen binnen de band. Het ene moment zweven we op een roze wolk, voelen we ons op de top van de wereld, en in een oogwenk sluipt zelftwijfel en woede binnen. Binnen de band hebben we een krachtige visie en motivatie ontwikkeld om door de meest uitdagende tijden te navigeren. Dit album symboliseert de bevrijding van de vloek en de herontdekking van het vuur binnenin onszelf.”

Op het nieuwe album staan onder andere de singles “Breathe”, “Doubt” en “Smile”. Pre-orders van het nieuwe album zijn verkrijgbaar via de officiële website van de band.

Op 9 maart zal Another Now te zien zijn tijdens Headbangers Parade in het Klokgebouw, Eindhoven. Tickets zijn nog verkrijgbaar via deze link.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding