Win 2×2 vrijkaarten voor Yonaka in Melkweg
Foto: Brian Ziff

Yonaka


Win 2×2 vrijkaarten voor Yonaka in Melkweg

In maart gaat de Britse band Yonaka op tour door Europa, waarbij ze twee optredens zullen verzorgen in Nederland. Op 3 maart zullen ze gewapend met hun nieuwe EP ‘Welcome To My House’ het podium betreden in Melkweg, Amsterdam. Yonaka staat bekend om hun aanstekelijke mix van pop, punk, hiphop en hypnotiserende alternatieve rock. Tijdens hun optredens verkennen ze diepgaande thema’s zoals geestelijke gezondheid en empowerment.

Verwacht bij dit concert krachtige riffs, melodieuze hooks en een punkattitude die Yonaka in hetzelfde rijtje plaatst als gerenommeerde bands als Yeah Yeah Yeahs en Royal Blood. In samenwerking met Melkweg geven wij 2×2 vrijkaartjes weg voor dit concert!

Maak kans op 2×2 vrijkaarten voor Yonaka in Melkweg

Meedoen aan de winactie is simpel en kan via Instagram. Volg @DutchScene op Instagram, like deze post en tag in de comments een vriend(in) die je graag mee zou willen nemen naar het concert.

Zeker zijn van Yonaka tickets?

Wil je zeker weten dat je op 3 maart bij het concert in Amsterdam kan zijn? Koop dan nu voor €25,30 tickets voor Yonaka in Melkweg via Ticketmaster.

Actievoorwaarden:

De winactie loopt tot dinsdag 27 februari 2024. De winnaars krijgen bericht via Instagram. Houd rond die tijd dus goed jouw inbox in de gaten, het kan namelijk ook zo zijn dat ons bericht tussen je ‘overige berichten’ terecht komt. Als je binnen 48 uur niet reageert worden je tickets weggegeven aan een andere deelnemer. Tickets zijn niet overdraagbaar. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Meta, Instagram en/of Facebook zijn niet geaffilieerd met deze winactie. Geen aankoop verplicht voor deelname.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding