Twenty One Pilots teased nieuwe muziek
Foto: Ashley Osborn

Twenty One Pilots


Twenty One Pilots teased nieuwe muziek

Na maanden van stilte en speculatie lijkt de Amerikaanse muziekduo Twenty One Pilots eindelijk een nieuwe era aan het teasen te zijn. De recente mysterieuze activiteiten van de band heeft de fanbase op volle toeren laten draaien.

Afgelopen week merkten fans al snel op dat de band bezig was met het bedekken van hun vorige albums met rode tape, wat leidde tot wilde speculaties over een mogelijke nieuwe periode voor de band. De opwinding bereikte een hoogtepunt toen fans begonnen te melden dat ze geheimzinnige brieven hadden ontvangen, elk vergezeld van een kaart en een verstopte boodschap. Deze onverwachte post veroorzaakte veel enthousiasme onder de fans en zorgde voor meer speculatie over wat de band van plan is met hun album. Maar dat was niet alles. Terwijl fans bezig waren met het ontcijferen van deze aanwijzingen, werden er onlangs reclameborden gezien in Polen en Canada met het nieuwe logo en meer verstopte boodschappen.

Interessant genoeg lijkt vooral de kleur rood een belangrijke rol te spelen in deze mysterieuze hints, waarbij fans vermoeden dat deze verwijst naar een belangrijke datum: 29 februari. Deze speculatie heeft het enthousiasme verder aangewakkerd, en wij kijken nu vol verwachting uit naar wat er zal gebeuren op deze mogelijke cruciale dag.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding