Win 2×2 vrijkaarten voor Thrice in 013
Foto: Dan Monick

Thrice


Win 2×2 vrijkaarten voor Thrice in 013

Het is alweer 20 jaar geleden dat Thrice het, inmiddels legendarische, album ‘The Artist In The Ambulance’ uitbracht. Een anniversary die de band niet zomaar voorbij laat gaan. De Amerikaanse punkers touren daarom de komende tijd door Europa en jij kan zaterdag 17 januari bij het concert in 013, Tilburg zijn!

Maak kans op 2×2 vrijkaarten voor Thrice in 013

Meedoen aan de winactie is simpel en kan via Instagram. Volg @DutchScene op Instagram, like deze post en tag in de comments een vriend(in) die je graag mee zou willen nemen naar het concert.

Zeker zijn van Thrice tickets?

Wil je zeker weten dat je op 17 februari bij het concert in Tilburg kan zijn? Koop dan nu voor €35,80 tickets voor Thrice in 013 via Ticketmaster.

Actievoorwaarden:

De winactie loopt tot maandag 12 februari 2024. De winnaars krijgen bericht via Instagram. Houd rond die tijd dus goed jouw inbox in de gaten, het kan namelijk ook zo zijn dat ons bericht tussen je ‘overige berichten’ terecht komt. Als je binnen 24 uur niet reageert worden je tickets weggegeven aan een andere deelnemer. Tickets zijn niet overdraagbaar. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Meta, Instagram en/of Facebook zijn niet geaffilieerd met deze winactie. Geen aankoop verplicht voor deelname.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding