Win 2×2 vrijkaarten voor The Menzingers in Melkweg

The Menzingers


Win 2×2 vrijkaarten voor The Menzingers in Melkweg

The Menzingers staat later deze maand in Nederland. De Amerikaanse punkband bracht in oktober het nieuwe studioalbum ‘Some Of It Was True’ uit en tourt ter promotie door Europa. Op woensdag 24 januari geeft The Menzingers een concert in Melkweg, Amsterdam en jij kan er bij zijn!

Maak kans op 2×2 vrijkaarten voor The Menzingers in Melkweg

Meedoen aan de winactie is simpel en kan via Instagram. Volg @DutchScene op Instagram, like deze post en tag in de comments een vriend(in) die je graag mee zou willen nemen naar het concert. Wanneer je de post deelt in je story maak je extra kans.

Zeker zijn van The Menzingers tickets?

Wil je zeker weten dat je op 24 januari bij het concert in Amsterdam kan zijn? Koop dan nu voor €32,75 tickets voor The Menzingers in Melkweg via Ticketmaster.

Actievoorwaarden:

De winactie loopt tot vrijdag 19 januari 2024. De winnaars krijgen bericht via Instagram. Houd rond die tijd dus goed jouw inbox in de gaten, het kan namelijk ook zo zijn dat ons bericht tussen je ‘overige berichten’ terecht komt. Als je binnen 48 uur niet reageert worden je tickets weggegeven aan een andere deelnemer. Tickets zijn niet overdraagbaar. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Meta, Instagram en/of Facebook zijn niet geaffilieerd met deze winactie. Geen aankoop verplicht voor deelname.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding